Ταξιδεύοντας στον κόσμο της βανίλιας και σοκολάτας μέσα από το νέο βιβλίο του Στέλιου Παρλιάρου

Slide01

Ο Στέλιος Παρλιάρος ταξίδεψε στη Μαδαγασκάρη και μας έφερε πίσω ένα πολύτιμο δώρο: Την εμπειρία του ταξιδιού του σε αυτόν το μαγικό τόπο, μέσα από ένα ημερολόγιο συνταγών και γλυκών γεύσεων. Το νέο του βιβλίο με τίτλο «Βανίλια-Σοκολάτα» έφτασε στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 24 Νοεμβρίου, από τις Αττικές Εκδόσεις.

Το νησί της Μαδαγασκάρης αποτελεί ένα από τα δέκα πιο εύφορα μέρη του κόσμου, με καλλιέργειες από κάθε είδους φυτά και φρούτα. Μεταξύ αυτών, η βανίλια και το κακαόδεντρο – αγαπημένα υλικά του Στέλιου Παρλιάρου, ο οποίος φρόντισε να εισχωρήσει στην «πηγή» της σοκολάτας, μαθαίνοντας από πρώτο χέρι το κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής της.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα και έχοντας συλλέξει όλες αυτές τις εμπειρίες, αναμνήσεις, μυρωδιές και γεύσεις από το ταξίδι του, δημιουργεί ένα «γλυκό» παράδεισο στις σελίδες του «Βανίλια-Σοκολάτα». Εκεί, θα βρείτε κείμενα για τη Μαδασκάρη, συνταγές και πολλές από τις υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί.

«Τόσο μαγική ήταν αυτή η εμπειρία που δε θα μπορούσα να την κρατήσω για τον εαυτό μου. Σαν ατμός που έψαχνε διέξοδο έγινε η γενεσιουργός ιδέα για αυτό το βιβλίο το οποίο θεωρώ το πιο προσωπικό από όλα όσα έχω γράψει μέχρι σήμερα»

Το βιβλίο περιέχει 68 συνταγές με σοκολάτα και βανίλια, περίτεχνα φωτογραφημένες από τον Άλκη Καλούδη και food styling του Στέλιου Παρλιάρου.

Slide03Slide04

Slide05

Slide06

Slide07

Slide08

 

 

 

Slide09

© Different & Different
Designed by STAGE DESIGN OFFICE & Developed by MEDIACUBE