Τι έχει το μενού σήμερα; Γευστικές πένες με φρέσκο κοτόπουλο Νιτσιάκος και σπανάκι, δια χειρός Χριστόφορου Πέσκια!

jpg

Για να κάνει κάποιος τη διαφορά σε μια συνταγή απαιτείται αρκετή δόση φαντασίας και η χρήση των πιο φρέσκων και ποιοτικών υλικών. Και αυτό το γνωρίζει καλά ο αγαπημένος Chef της ελληνικής γαστρονομίας, Χριστόφορος Πέσκιας, που δίνει πάντοτε την πρέπουσα προσοχή στην ποιότητα και προέλευση των υλικών που χρησιμοποιεί στην κουζίνα της Different & Different. ‘Ετσι, σήμερα βάζουμε ποδιά και μαζί με τον Χριστόφορο Πέσκια φτιάχνουμε τις πιο γευστικές πένες με σπανάκι και φρέσκο κοτόπουλο Νιτσιάκος.

Slide1

 

 

 

© Different & Different
Designed by STAGE DESIGN OFFICE & Developed by MEDIACUBE