News

Σκλαβενίτης: Μοντέλο Ελληνικής Επιχειρηματικότητας

Slide1

 Σκλαβενίτης: «Τόσο φθηνά όσο πουθενά!»

Με δραστηριότητα σε έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς κλάδους της Ελληνικής οικονομίας, αυτού των super-markets, η εταιρεία Σκλαβενίτης αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα επιχειρηματικού μοντέλου στην Ελλάδα. Read more

Tα καλύτερα και πιο “Different” Πρωτοχρονιάτικα πάρτυ στον κόσμο

Slide01

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσεις το ερχομό ενός νέου έτους από το κάνεις κάτι που δεν έχεις κάνει ποτέ ξανά. Αν λοιπόν αυτή την Πρωτοχρονιά έχετε ήδη προγραμματίσει party, dinners ή classy ρεβεγιόν, τότε πάρτε μολύβι και σημειώστε εννιά προορισμούς που όταν αποφασίσετε να επισκεφθείτε είναι σίγουρο οτι θα περάσετε μια πολύ “Different” Πρωτοχρονιά! Read more

MIRACLE: Το Χριστουγεννιάτικο pop-up bar της Νέας Υόρκης

Slide1

Είστε από αυτούς που λατρεύουν να περνούν τις διακοπές των Χριστουγέννων στη Νέα Υόρκη; Αν ναι, προσθέστε στη λίστα με τα must-visit spots των ημερών, το Χριστουγεννιάτικο Cocktail Bar – Miracle on Ninth Street. Read more

XXIV Karat Wines: Αφρώδης Οίνος με φύλλα χρυσού 24 καρατίων

Slide1

Εάν αυτές τις γιορτές νιώσετε ότι θέλετε να περιποιηθείτε το εαυτό σας ή ακόμα και να προσφέρετε ένα ιδιαίτερο δώρο σε κάποιον ξεχωριστό για εσάς, τότε η πρόταση μας είναι το XXIV Karat Wine. Read more

9 Best Xmas Cocktails

Slide01

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και οι ετοιμασίες για το εορταστικό τραπέζι είναι πολλές. Αναπόσπαστο κομμάτι κάθε dinner party είναι τα cocktails που θα προσφέρετε.

Σας παρουσιάζουμε εννιά ιδέες  για μοναδικά, χειμερινά cocktails που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας! Read more

Τάρτα με μανιτάρια από το Χριστόφορο Πέσκια

Slide1

Αν είστε λάτρεις των μανιταριών αυτή είναι μια εύκολη και πολύ νόντιμη συνταγή, κατάλληλη για να συνοδέψει  ακόμη και το τραπέζι των Χριστουγέννων.  Read more

Ταξιδεύοντας στον κόσμο της βανίλιας και σοκολάτας μέσα από το νέο βιβλίο του Στέλιου Παρλιάρου

Slide01

Ο Στέλιος Παρλιάρος ταξίδεψε στη Μαδαγασκάρη και μας έφερε πίσω ένα πολύτιμο δώρο: Την εμπειρία του ταξιδιού του σε αυτόν το μαγικό τόπο, μέσα από ένα ημερολόγιο συνταγών και γλυκών γεύσεων. Το νέο του βιβλίο με τίτλο «Βανίλια-Σοκολάτα» έφτασε στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 24 Νοεμβρίου, από τις Αττικές Εκδόσεις. Read more

Amass

Screen Shot 2014-11-24 at 9.45.18 PM

Mε το Noma να βρίσκεται πρώτο στον κατάλογο  με τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2014, η Νορβηγική κουζίνα έρχεται στο επίκεντρο του γαστρονομικού ενδιαφέροντος και η Κοπενγχάγη κατακλύεται από μοναδικά concepts εστιατορίων. Πρώτο στη λίστα των νέων καταχωρήσεων στη γαστρονομική σκηνή της πόλης είναι το Amass. Read more

«Παζάρι» αρωμάτων και γεύσεων στο κέντρο της Αθήνας

Spice.

Το κέντρο της Αθήνας κρύβει μια ιδιαίτερη γοητεία. Μια «ακατέργαστη» ομορφιά που την ανακαλύπτεις περιπλανώμενος στα μικρά στενάκια του.  Λίγα βήματα από τη γεμάτη πάντα κόσμο Βαρβάκειο αγορά, στην οδό Ευριπίδου, μπορείς απλά να κλείσεις τα μάτια και να οδηγηθείς μονάχα από τις μυρωδιές.  Read more

Είστε έτοιμοι να τα βάλετε με το “Beast”;

iId8J6AzyAC8

Λίγα μέτρα πιο πέρα από την Oxford Street, στο βάθος μιας τεράστιας, υπόγειας κάβας κατοικεί “το θηρίο” – “The Beast” όπως το αποκαλούν οι κάτοικοι του Λονδίνου. ‘Οχι, δεν μιλάμε για κάποιο είδος τέρατος αλλά για το νέο, ‘steak and crab’ εστιατόριο της Marylebone Street.  Read more

Cakes σε ρόδες!

1

Εάν τύχει να περπατήσετε στους δρόμους της «Καμακούρα» – της γοητευτικής, μικρής πόλης που βρίσκεται ανάμεσα στη θάλασσα, τα βουνά και τους αρχαίους ναούς της Νότιας Ιαπωνίας, είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε τον εμπνευστή των pompon cakes! Read more

Ένας κρυμμένος θησαυρός στην καρδιά του Παρισιού

Screen Shot 2014-11-11 at 9.59.15 AM

Βρίσκεται στο ‘Marais’, κρυμμένο ανάμεσα σε ‘hip’ εστιατόρια, bars και γκαλερί της περιοχής. Ο λόγος για το ‘Derriere’ – ένα ιδιαίτερο εστιατόριο που προσφέρει στους επισκέπτες την εμπειρία ενός gourmet δείπνου, με ατμόσφαιρα παριζιάνικου σπιτιού.  Read more

Oh my Cronuts!

Screen Shot 2014-11-07 at 5.12.26 PM

Δεν είναι κρουασάν. Ούτε ντόνατ. Είναι η νέα τάση στη ζαχαροπλαστική που έρχεται από τη Νέα Υόρκη και ακούει στο όνομα Cronut Read more

Gaea: To ελληνικό ελαιόλαδο ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου!

Slide1

Η Gaea, η εταιρεία που προωθεί διεθνώς το ποιοτικό ελληνικό ελαιόλαδο, βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο στον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στην Νέα Υόρκη. Read more

Trick or Treat?

Screen Shot 2014-10-30 at 10.09.09 PM

Τι συμβαίνει όταν η δημιουργικότητα συναντά τη φαντασία, το πάθος και την πρωτοτυπία; Το αποτέλεσμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία “different”. Read more

Στο Π-Box η υψηλή γαστρονομία γίνεται… “casual”!

_J3C9839

Στο Π-Box μας υποδέχεται ο Χριστόφορος Πέσκιας. Ο δημιουργός που επί  χρόνια φέρνει την ελληνική γαστρονομία σε διάλογο με τις διεθνείς τάσεις.  Εδώ, οι ελληνικές συνταγές εμπλουτίζονται με εξωτικά στοιχεία και το street food αποκτά ύφος gourmet. Read more

Αυτό είναι το καλύτερο bar του κόσμου!

worlds_best_barΟι mixologists του Artesian, Alex Kratena και Simon Caporale

Θέλετε να απολαύσετε το cocktail σας στο καλύτερο bar του κόσμου; Η πρόταση μας σας ταξιδεύει μακριά, αλλά ο προορισμός θα σας ανταμείψει! Προτείνουμε το Artesian bar του ξενοδοχείου Langham στο Λονδίνο, που βραβεύτηκε ως το κορυφαίο bar του κόσμου στον ετήσιο θεσμό “World’s 50 Best Bars”.  Read more

Street Fooding στην Αθήνα: Ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα!

Slide1

Ο Σεπτέμβριος ήταν για εμάς μια γνωριμία με την εξελιγμένη, street food σκηνή της Αθήνας. Κάθε έξοδος και μια νέα γευστική εμπειρία από τα διάφορα ‘new age’, μικρά και μεγάλα εστιατόρια, που την τελευταία τριετία ξεπετάγονται σα μανιτάρια σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Μετά από 30 περίπου ημέρες και αμέτρητα γκάλοπ, σας παρουσιάζουμε τις πέντε επιλογές μας για αγαπημένα street foods! #athensstreetfood  Read more

Τι έχει το μενού σήμερα; Γευστικές πένες με φρέσκο κοτόπουλο Νιτσιάκος και σπανάκι, δια χειρός Χριστόφορου Πέσκια!

jpg

Για να κάνει κάποιος τη διαφορά σε μια συνταγή απαιτείται αρκετή δόση φαντασίας και η χρήση των πιο φρέσκων και ποιοτικών υλικών. Και αυτό το γνωρίζει καλά ο αγαπημένος Chef της ελληνικής γαστρονομίας, Χριστόφορος Πέσκιας, που δίνει πάντοτε την πρέπουσα προσοχή στην ποιότητα και προέλευση των υλικών που χρησιμοποιεί στην κουζίνα της Different & Different. ‘Ετσι, σήμερα βάζουμε ποδιά και μαζί με τον Χριστόφορο Πέσκια φτιάχνουμε τις πιο γευστικές πένες με σπανάκι και φρέσκο κοτόπουλο Νιτσιάκος. Read more

‘Sneak In’ στην κουζίνα σεμιναρίων της Different & Different

Slide1

Το ρολόι μετράει αντίστροφα μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, όταν θα ανοίξουν οι πόρτες και ο executive Chef Χριστόφορος Πέσκιας θα μας υποδεχθεί στο χώρο σεμιναρίων της Different & Different, ξεκινώντας ένα νέο κύκλο ‘διαφορετικών’ εμπειριών μαγειρικής για τους aficionados της gourmet κουζίνας και εκκολαπτόμενους chef de cuisine. Read more

Tο Gourmet βγήκε στον δρόμο!

Slide4

Με την πρώτη ματιά, εντυπωσιάζεσαι από τη μοντέρνα, stand-alone παρουσία τους, ενώ σε όποια πόλη και αν βρίσκονται ωθούν τους locals σε ένα «κυνήγι φαγητού». Αναφερόμαστε στην παγκόσμια αστική τάση – το φαινόμενο των food trucks – που έβγαλε επιτέλους το gourmet στο δρόμο!  Read more

‘Color Codes’

Slide2

Αποτελεί ένα από τα πιο hot trends της τελευταίας σεζόν στον χώρο του design, της μόδας, της γαστρονομίας και φυσικά του Art de la Table. Έντονα χρώματα, color-blocking συνδυασμοί και fluo αποχρώσεις είναι τα χαρακτηριστικά της τάσης που εντυπωσιάζει μέσα από καταπληκτικές παρουσιάσεις που έχουν πάντα ως επίκεντρο το χρώμα. #artdelatable #colortrends Read more

Σας παρουσιάζουμε το ‘μυστικό’ Dinner Club του Abu Dhabi

TDC-e1363079651298

Διοργανώνονται σε μυστικές τοποθεσίες, οι καλεσμένοι παραλαμβάνονται από το σπίτι με λιμουζίνα και μεταφέρονται σε άγνωστο προορισμό, το menu δεν επαναλαμβάνεται ποτέ, ενώ η διακόσμηση του τραπεζιού – διαφορετική σε κάθε δείπνο – διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Αναφερόμαστε στο καινοτόμο private dinner concept του Abu Dhabi με το όνομα: ‘The Dinner Club No.57′. Read more

Το νέο πρόγραμμα σεμιναρίων είναι εδώ!

Το νέο πρόγραμμα σεμιναρίων του Different & Different με τον Χριστόφορο Πέσκια είναι τώρα online! Ακολουθήστε το link, επιλέξτε τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν και κάντε κράτηση άμεσα για εσάς και τους φίλους σας! http://differentanddifferent.gr/seminars/

Blog Post 26.9
© Different & Different
Designed by STAGE DESIGN OFFICE & Developed by MEDIACUBE