Oh my Cronuts!

Screen Shot 2014-11-07 at 5.12.26 PM

Δεν είναι κρουασάν. Ούτε ντόνατ. Είναι η νέα τάση στη ζαχαροπλαστική που έρχεται από τη Νέα Υόρκη και ακούει στο όνομα Cronut

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη τον Μάιο του 2013. Εμπνευστής του ο ζαχαροπλάστης Dominique Ansel που σκέφτηκε να συνδυάσει δύο αγαπημένα γλυκά: το γαλλικό κρουασάν και το αμερικάνικο ντόνατ. Το αποτέλεσμα; Ένας γαστρονομικός θησαυρός με το όνομα «Cronut»!

Αν και η διαδικασία προετοιμασίας του είναι αρκετά περίπλοκη, ο Ansel υπόσχεται ότι θα μας την κάνει σύντομα ευκολότερη, στο βιβλίο του με τίτλο ‘The Secret Recipes’ στο οποίο θα παραθέτει τις original συνταγές για τα πιο γευστικά Cronuts!

Screen Shot 2014-11-07 at 4.54.43 PMCronut με γεύση αμυγδάλου

Screen Shot 2014-11-07 at 4.54.12 PMCronut με γεύση raspberry

Screen Shot 2014-11-07 at 4.55.00 PMCronut με μαύρη σοκολάτα και φυστίκι

Screen Shot 2014-11-07 at 4.55.36 PMCronuts διπλής σοκολάτας

 

© Different & Different
Designed by STAGE DESIGN OFFICE & Developed by MEDIACUBE