Σας παρουσιάζουμε το ‘μυστικό’ Dinner Club του Abu Dhabi

TDC-e1363079651298

Διοργανώνονται σε μυστικές τοποθεσίες, οι καλεσμένοι παραλαμβάνονται από το σπίτι με λιμουζίνα και μεταφέρονται σε άγνωστο προορισμό, το menu δεν επαναλαμβάνεται ποτέ, ενώ η διακόσμηση του τραπεζιού – διαφορετική σε κάθε δείπνο – διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Αναφερόμαστε στο καινοτόμο private dinner concept του Abu Dhabi με το όνομα: ‘The Dinner Club No.57′.

Οι δύο φίλες από τα Αραβικά Εμιράτα, Buthaina Al Mazrui και Alamira Noor Bani Hashim, ειδήμονες των μυστικών του ‘dinner hosting’ περιγράφουν το Dinner Club No. 57 ως “Μια εντελώς νέα εμπειρία που συνδυάζει την πολυτέλεια και καινοτομία με μια γεύση αποκλειστικότητας’.

Οδηγούμενοι στις πιο απίθανες τοποθεσίες, οι εκλεκτοί καλεσμένοι, επιφανείς προσωπικότητες που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, καλούνται στο δείπνο μαθαίνοντας για τον απροσδόκητο προορισμό, to menu και την λίστα των υπόλοιπων καλεσμένων, μόνο λίγες ώρες πριν από την άφιξη τους.

Αυτό λοιπόν είναι το ‘The Dinner Club No. 57 που έχει κάνει όλους να μιλούν για αυτό. Το project είχε προγραμματιστεί να διαρκέσει κάποιους μήνες,  παρόλαυτά η θετική απόκριση ώθησε τις ιδρύτριες να παρατείνουν τις διοργανώσεις.

photo

photo 2 copy

photo 1 copy

2013_secret_1_innerbig

the-dinner-club-by-no-57-9

2013_secret_9_gallery

© Different & Different
Designed by STAGE DESIGN OFFICE & Developed by MEDIACUBE