Σεμινάρια μαγειρικής

Από τον Χριστόφορο Πέσκια και τη Different ομάδα του.

Ο executive chef μας Χριστόφορος Πέσκιας δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει.

Κάθε χρόνο βρίσκει τον τρόπο να ανανεώνει τα μαθήματα του, τα οποία έχουν γίνει πλέον «εθιστικά». Γενναιόδωρος στον τρόπο που μεταδίδει τις πολύτιμες γνώσεις του, ο αναγνωρισμένος chef μοιράζεται μαζί σας τις τελευταίες τάσεις στην τέχνη της μαγειρικής, ενώ τα tips του κάνουν τη διαφορά.

Πρόγραμμα σεμιναρίων 2017-2018

Sunday Brunch - Sunshine & Family

Sold out!

White Christmas - Mont Blanc

Sold out!

Quick & Ridiculously Delicious Dinners

Sold out!

Italy - La Dolce Vita

Book now!

My Big Fat Greek Cooking Class

Book now!

Finding Dory - Fish

Book now!

La Femme Noiseuse - Indochine

Book now!

Don't Cry For Me Argentina - Latino BBQ

Book now!

New York - New York i Did It My Way (Peskias Moto)

Book now!

Mexico - Kitchen on Fire - Dia De Los Muertos

Book now!

Salads - Healthy - Fresh & Zingy

Book now!

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον ειδικό για αυτό διαμορφωμένο χώρο, Μάτσα 17 Κάτω Κηφισιά (1ος όροφος), μία φορά την εβδομάδα: Τετάρτη 17:30-20:30.

Η τιμή συμμετοχής για κάθε σεμινάριο είναι 75€.