Σεμινάρια μαγειρικής

Από τον Χριστόφορο Πέσκια και τη Different ομάδα του.

Ο executive chef μας Χριστόφορος Πέσκιας δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει.

Κάθε χρόνο βρίσκει τον τρόπο να ανανεώνει τα μαθήματα του, τα οποία έχουν γίνει πλέον «εθιστικά». Γενναιόδωρος στον τρόπο που μεταδίδει τις πολύτιμες γνώσεις του, ο αναγνωρισμένος chef μοιράζεται μαζί σας τις τελευταίες τάσεις στην τέχνη της μαγειρικής, ενώ τα tips του κάνουν τη διαφορά.

Πρόγραμμα σεμιναρίων 2018-2019

Κυριακή στο σπίτι (Brunch)

Completed

Τηρούμε τη δίαιτα μόνο όσο περιμένουμε να ψηθεί η μπριζόλα – Julia Child (Meat)

Completed

Ρομαντικά Χριστούγεννα στην πόλη (Christmas)

Completed

Τα κλασσικά είναι αξεπέραστα! (The Continental Cuisine, Revisited)

Completed

*Να θυμάσαι αυτό : Ένα φιλί παραμένει ένα φιλί. Ένας αναστεναγμός, είναι μόνο ένας αναστεναγμός. Ισχύουν τα βασικά πράγματα καθώς ο χρόνος περνά... Θα έχουμε πάντα την Καζαμπλάνκα (North African Cuisine )

Completed

Το γοργόν και χάριν έχει (Fast Meals)

Completed

Το καλύτερο γάλα είναι της αγελάδας
Το καλύτερο γιαούρτι είναι το πρόβειο
Το καλύτερο τυρί είναι το κατσικίσιο
Το καλύτερο βούτυρο είναι το βουβαλίσιο (Cooking With Dairy)

Completed

Τα Μεξικάνικα που τρώω στο Los Angeles και ακόμα ονειρεύομαι! (Mexico in LA)

Completed

Τα λαχανικά είναι το μέλλον (Vegetarian)

Completed

Οι ψαράδες λένε: Καλό ψάρι είναι το φρέσκο ψάρι (Fish)

Waiting list

Τα πάντα με avocado! Το λαχανικό που έχει κατακτήσει τον κόσμο! (Avocado Generation)

Book now!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο (Salads and More)

Book now!

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, Μάτσα 17 Κάτω Κηφισιά (1ος όροφος), μία φορά την εβδομάδα, ημέρα Τετάρτη 17:30-20:30.

Η τιμή συμμετοχής για κάθε σεμινάριο είναι 75€.