Σεμινάρια μαγειρικής

Από τον Χριστόφορο Πέσκια και τη Different ομάδα του.

Ο executive chef μας Χριστόφορος Πέσκιας δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει.

Κάθε χρόνο βρίσκει τον τρόπο να ανανεώνει τα μαθήματα του, τα οποία έχουν γίνει πλέον «εθιστικά». Γενναιόδωρος στον τρόπο που μεταδίδει τις πολύτιμες γνώσεις του, ο αναγνωρισμένος chef μοιράζεται μαζί σας τις τελευταίες τάσεις στην τέχνη της μαγειρικής, ενώ τα tips του κάνουν τη διαφορά.

Πρόγραμμα σεμιναρίων 2017-2018

Sunday Brunch - Sunshine & Family

Completed

White Christmas - Mont Blanc

Completed

Quick & Ridiculously Delicious Dinners

Completed

Italy - La Dolce Vita

Completed

My Big Fat Greek Cooking Class

Completed

Finding Dory - Fish

Completed

La Femme Noiseuse - Indochine

Completed

Don't Cry For Me Argentina - Latino BBQ

Completed

New York - New York I Did It My Way (Peskias Moto)

Completed

Mexico - Kitchen on Fire - Dia De Los Muertos

Completed

Salads - Healthy - Fresh & Zingy

Completed

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, Μάτσα 17 Κάτω Κηφισιά (1ος όροφος), μία φορά την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη 17:30-20:30.

Η τιμή συμμετοχής για κάθε σεμινάριο είναι 75€.