Είμαστε συνειδητά Different. Παρέχουμε υπηρεσίες catering, γιατί απλώς έχουμε πάθος με τη δημιουργική διαδικασία στον χώρο της εστίασης.
Αφήνουμε κατά μέρος ό,τι το «προπαρασκευασμένο» -ιδέες, μενού, τρόπους σερβιρίσματος και παρουσίασης- και επιλέγουμε το «φρέσκο», το νέο, το διαφορετικό. Δημιουργήσαμε την Different & Different για να έχουμε την πολυτέλεια να υλοποιήσουμε τη φιλοσοφία μας: People & Food, οικοδεσπότες όχι «πελάτες», αυθεντικές γευστικές εμπειρίες όχι «τυποποιημένο μενού».
Όλοι μαζί αποτελούμε μία ομάδα δυνατή και δεμένη - είτε παρασκευάζουμε μενού στο state-of-the-art χώρο μας, είτε επιμελούμαστε την παρουσίαση του με πρωτότυπα σκεύη. Γι' αυτό άλλωστε και κάθε «πιάτο» της Different & Different είναι διαφορετικό: ως προς τη σύλληψη, τη γεύση και την παρουσίασή του.
Η Μαργαρίτα Βιτάλη Σαραντοπούλου ίδρυσε την Different & Different για να συνδυάσει τις δύο μεγάλες αγάπες της, την τέχνη και το φαγητό. Με το βλέμμα της ζωγράφου, επιλέγει να ‘βλέπει’ το φαγητό ως αισθητικό αντικείμενο. Ως επιχειρηματίας, αναζητά projects που θα δώσουν διέξοδο στην ανάγκη της για συνεχή καλλιτεχνική δημιουργία.
Έχοντας ήδη αποκτήσει σημαντική εμπειρία από το management του Πbox Cookery, μία πρωτότυπη σχολή σεμιναρίων μαγειρικής, καταλήγει ότι υπάρχει χώρος για μία Different εταιρεία catering στην Ελλάδα. Για τη διαφορετική και καινοτομική της προσέγγιση - catering as a bespoke service - η Μαργαρίτα κερδίζει το Hellenic Entrepreneurship Award το 2013 ενώ το 2018 αποσπά τιμητική διάκριση γυναικείας επιχειρηματικότητας λαμβάνοντας το «The Innovation Award».
Ο Χριστόφορος Πέσκιας έχει δημιουργήσει σχολή, ανανεώνοντας τη μαγειρική παράδοση μέσα από διεθνείς γαστρονομικές τάσεις. Μαθητεύοντας στο Σικάγο, δίπλα στους σπουδαίους Charlie Trotter και Jackie Pouton, επιστρέφει στη συνέχεια στην Ελλάδα για να βάλει τη δική του σφραγίδα στα εστιατόρια Rock n’ Roll και Balthazar.
Το 2003, το εστιατόριο 48 συγκαταλέγεται, υπό την καθοδήγησή του, στο Top 100 list του Restaurant Magazine. Επί τέσσερις χρονιές- 1997, 2007, 2009, 2010- του απονέμεται ο τίτλος «Σεφ της Χρονιάς». Το 2010 ιδρύει το Πbox, το οποίο αποσπά σημαντικά βραβεία, ενώ το αγκαλιάζει το αθηναϊκό κοινό. Στο Πbox Cookery, δημιουργεί μία σειρά μαθημάτων μαγειρικής, με μεγάλη λίστα αναμονής. Το 2013 αναλαμβάνει Executive Chef της Different & Different και το 2018 γίνεται 1 από τους 3 Executive Chefs της «Aegean Airlines» Business Class.
Στις εγκαταστάσεις μας δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο εργαστήριο, βασισμένο στους κανόνες πιστοποίησης I.S.O 22.000, για να παράγουμε και να παρέχουμε catering cuisine Different επιπέδου. Το εργαστήριό μας δίνει τον παλμό, αφού σχεδιάστηκε, ως προς την παραγωγική του δυνατότητα, με γνώμονα την άριστη παρασκευή φαγητού. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο executive chef μας, μαζί με την ομάδα του, πρωτοπορεί και εφαρμόζει καινοτόμες τεχνικές και μεθόδους, όπως η μαγειρική «εν κενώ».
Το φαγητό που παράγεται μέσα από τη διαδικασία αυτή είναι Different, ως προς την υφή και τη γεύση, ενώ έχει και σημαντικό διατροφικό όφελος, αφού διατηρεί αναλλοίωτα τις βιταμίνες και τα ένζυμα που βρίσκονται στα λαχανικά και τα κρεατικά. Η εταιρεία μας, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, επιλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες, ενώ προτιμά τα βιολογικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών.